Klappstol

Är du i behov av extra sittplatser vid vissa tillfällen så kan klappstolen vara den perfekta lösningen på det hela. Genom att enkelt vika ihop stolen kan du ställa undan den när den inte används, vilket ger större golvyta för den som bor på ett begränsat utrymme. Många förknippar inte klappstolar med bekvämlighet, men idag finns det många bra och stabila klappstolar på marknaden.

Klappstolar är en händig och bra uppfinning med många användningsområden. Den här typen av stol kan dock ha fått för lite av den uppmärksamhet den förtjänar. Klappstolar fungerar bra som vardagsmöbel i hemmet men kan även användas som extrastolar eller campingmöbel. Ett litet hem kan mycket väl ha klappstolen som en inredningsdetalj. Beroende på utförande kan klappstolarna pryda en vägg. Man kan även lätt ställa in stolarna i förvaringsutrymmen eller ha dem liggande under till exempel en säng. Klappstolar i plast och metall gör sig bra för användning på balkonger. Materialet står sig bra i regn och rusk och kommer väl till användning för en fikastund i solen. En mycket praktisk uppfinning med andra ord.

Den här typen av stol är lämplig för större lokaler. Modellen utökar snabbt och smidigt antalet sittplatser. Tåliga material används med fördel vid utomhusevenemang. Biosalonger har använt klappstolar under lång tid. Tanken är densamma som för enklare typer av klappstolar. Biosalongernas konstruktion är av en mer robust typ. Inköpspriset av klappstolar är mycket varierande med det gemensamt att det finns en stol för alla smakriktningar och plånböcker.

Stapelbara klappstolar ökar variationsmöjligheterna ytterligare. Flexibiliteten hos den här typen av möbel begränsas endast av användarens fantasi. Klappstolar finns i en uppsjö av olika färger. För den som är road av färg och form kan det vara en rolig inredningsdetalj med klappstolar i olika färger. Man kan även matcha stolarna med festens övriga attiraljer som tallrikar, servetter, ljus etc då klappstolen utgör en del av festens tema. Klappstolen kan helt enkelt utgöra en av hemmets favoritmöbler.